Uvjeti i način plaćanja narudžbe

Ukoliko narudžbu preuzimate osobno, platiti možete gotovinom kod preuzimanja ili prethodno uplatom na račun najkasnije jedan dan prije preuzimanja.

Narudžbe koje šaljemo GLS-om platiti možete prilikom preuzimanja pošiljke (pouzećem) ili uplatom na račun jedan dan prije slanja pošiljke.

Troškove dostave snovi kupac, a isti iznose 50 kn (osim za neke udaljene otoke).

Cijene su istaknute ispod svakog proizvoda i iste su ažurirane na dnevnoj bazi te zadržavamo pravo na promjene cijena.

Narudžbe iz inozemstva

Za narudžbe iz inozemstva cjelokupni se iznos plaća najkasnije jedan dan prije slanja paketa prema ponudi koju dobijete na mail.

Kod uplata iz inozemstva kupac snosi trošak provizije svoje i naše banke te će se zbog toga na ponudu dodati 50kn ukoliko se narudžba preuzima u salonu ili šalje unutar države.

Ukoliko paket šaljemo u inozemstvo troškovi dostave i provizije banke iznose zajedno 200kn.

Šaljemo isključivo zemljama članicama EU.

Popusti

Popuste odobravamo na veće količine artikala.

Popuste odobravamo na pozivnice, zahvalnice i određene darove za goste. Ostali artikli se ne zbrajaju za popust no ukoliko uzimate dodatne artikle u isto vrijeme na njih će se također odobriti popust koji je odobren za narudžbu pozivnica i zahvalnica.

Odobravamo sljedeće popuste (komplet (pozivnica + zahvalnica) se zbraja kao dva artikla):
– 5% za narudžbe sa više od 120 artikala
– 10% za narudžbe sa više od 200 artikala
– 15 % za narudžbe iznad 400 artikala

Popuste odobravamo isključivo na artikle koji se naručuju u isto vrijeme. Ukoliko naručujete pozivnice ranije, a zahvalnice odlučite naručiti kasnije popusti se ne odobravaju.

Ne morate naručivati isti broj pozivnica i zahvalnica. Popuste odobravamo na ukupnu količinu artikala te ukoliko na primjer naručite 100 pozivnica i 120 zahvalnica popust od 10% obračunat će se na cjelokupnu narudžbu, a ne samo na komplete.

Pratite nas