Narudžba uzoraka

Uzorci su namijenjeni onima koji nisu u mogućnosti doći do nas:

Ukoliko niste iz Zagreba, a želite vidjeti uzorak pozivnice i zahvalnice prije naručivanja pošaljite nam šifru modela koji vam zanima na e-mail (info@aurisdizajn.hr) te ćemo Vam se povratno javiti da znate kada očekivati zatraženi uzorak.

Uzorke šaljemo samo unutar Hrvatske (nije moguće naručiti uzorke u inozemstvo ni uz nadoplatu troškova)

Jedan uzorak je besplatan:

Po jedan uzorak pozivnice i zahvalnice je besplatan kao i troškovi dostave. Svaki sljedeći uzorak naplaćuje se 30kn + troškovi dostave (15kn). Dakle, ukoliko želite naručiti dva modela pozivnica troškovi će iznositi 45 kn (jedan besplatna pozivnica + jedna pozivnica uz nadoplatu (30kn) + troškovi dostave (15kn) ).

Kao uzorke šaljemo isključivo papirnate pozivnice i zahvalnice. Ostale artikle: revere, pozivnice u staklenkama, naljepnice za vino, konfete i kutije za kolače ne dostavljamo kao uzorke.

Na uzorcima neće pisati vaš tekst:

Uzorci koje dostavljamo na Vašu adresu prikaz su kvalitete koje osiguravamo kod eventualne narudžbe. To su uzorci koje su naručili stvarni mladenci te neće biti personalizirani i na istima su moguće daljnje izmjene detalja.

Ukoliko Vam uzorci odgovaraju, krenuti ćemo u daljnje dogovore vezane uz tisak Vašeg teksta (boju oblik i font slova). Više o procesu dogovaranja i naručivanja narudžbe možete pročitati na: KAKO NARUČITI -PROCES NARUDŽBE

Izrada personaliziranog probnog uzorka:

Ukoliko želite dobiti jednu gotovu pozivnicu ili zahvalnicu sa vašim tekstom i željenim izmjenama u smislu boje i detalje cijena izrade probnog uzorka je 150,00 kn.

Pratite nas