Proces narudžbe

Naše proizvode možete naručiti putem e-maila (info@aurisdizajn.hr), Facebooka-a ili Instagrama te osobnim dolaskom u izložbeni salon u Tratinskoj 18, Zagreb. Narudžbe putem telefona ne primamo.

Naruči u nekoliko jednostavnih koraka:

1. na mail/inobx nam pošaljite šifru ili fotografiju modela koji želite, tekst, količinu, rok izrade koji bi Vam odgovarao te opišete promjene u boji i detaljima ukoliko ih želite

2. nakon toga dobiti ćete na mail grafičku pripremu i ponudu za navedenu količinu

3. nakon što provjerite je li sve u redu u grafičkoj pripremi krećemo u izradu

4. gotovu narudžbu možete preuzeti kod nas ili ju možemo poslati na vašu adresu

5. plaćanje se vrši pouzećem ako narudžbu šaljemo ili gotovinom ukoliko dolazite preuzeti narudžbu (kartice ne primamo).

Važne napomene

– dobro prebrojite koliko Vam pozivnica, zahvalnica i ostalih artikala treba jer se naknadno tiskanje manje količine naplaćuje se po posebnoj cijeni

– ne odgovaramo za gramatičke pogreške te dobro prekontrolirajte grafičku pripremu koju dobijete na mail na uvid prije tiska

– svi proizvodi na našoj stranici su ručni rad te su moguće izmjene u boji i detaljima po dogovoru

Minimalna količina:

Minimalna količina za svaki artikl istaknuta je u opisu pojedinog proizvoda. Manje količine od minimalne nismo u mogućnosti proizvesti.

Tisak

Tisak i jednostavnija grafička priprema uključeni su u cijenu. Naše proizvode nije moguće naručiti bez otisnutog teksta jer naknadno tiskanje nije moguće.

Tekst kojeg želite da otisnemo pošaljete nam na mail otipkanog u tekstu maila ili u nekoj vrsti digitalnog dokumenta (word, notepad…), ne kao sliku. Svakako dobro pregledajte tekst jer ZA GRAMATIČKE POGREŠKE NE ODGOVARAMO.  Pogreške koje klijent nije primijetio, a koje se otkriju nakon završnog odobrenja grafičke pripreme, bit će ispravljene i ponovno otisnute o trošku klijenta.

Ukoliko nemate osmišljen tekst za pozivnice i zahvalnice slobodno nam se obratite i rado ćemo Vam poslati tekstove iz naše arhive.

Dostava i preuzimanje narudžbe:

Narudžbe šaljemo na cijelo područje Hrvatske i EU ili ih možete preuzeti u našem salonu (Tratinska 18, Zagreb).

Troškove dostave snovi kupac te iznose 50 kn za HR (osim za udaljene otoke). Troškovi dostave za teže pakete ili artikle koje šaljemo pod “lomljivo” su viši no o tome ćete biti obaviješteni prilikom narudžbe.

Narudžbe iz inozemstva

Za narudžbe iz inozemstva cjelokupni se iznos mora biti vidljiv na računu najkasnije jedan dan prije slanja paketa.

Ukoliko paket šaljemo u inozemstvo troškovi dostave iznose od 150 do 350kn.

Šaljemo isključivo zemljama članicama EU.

Pratite nas