Proces narudžbe

Naše proizvode možete naručiti putem e-maila (info@aurisdizajn.hr), Facebooka-a ili Instagrama.

NARUDŽBE PUTEM TELEFONA NE PRIMAMO!

 

KAKO NARUČITI?

1. na mail/inbox nam pošaljite šifru ili fotografiju modela koji želite, tekst, količinu, rok izrade koji bi Vam odgovarao te opišete promjene u boji i detaljima ukoliko ih želite

  • tekst obavezno šaljete otipkan u mailu ili u word dokumentu (ne kao sliku)

2. nakon toga dobit ćete na mail vizual i ponudu za navedenu količinu

3. nakon što provjerite je li sve u redu na vizualu krećemo u izradu

4. gotovu narudžbu možete preuzeti kod nas ili ju možemo poslati na vašu adresu

 

PRIMJER DOBRO NAPISANE NARUDŽE:

Naručila bih model pozivnice 12B. Potrebno mi je 100 komada, narudžbu bih preuzela kod vas te bih željela da narudžba bude spremna kroz 2 tjedna.

Boju mašne i teksta bih željela u crvenoj boji. 

U nastavku maila šaljem tekst koji želim na pozivnicama: 

……

 

VAŽNE NAPOMENE!

  • prebrojite točno koliko Vam pozivnica, zahvalnica i ostalih artikala treba jer se naknadno tiskanje manje količine naplaćuje se kao nova narudžba
  • ne odgovaramo za gramatičke pogreške te dobro prekontrolirajte grafičku pripremu koju dobijete na mail na uvid prije tiska
  • digitalne pozivnice ni grafičke pripreme bez vodenog žiga ne isporučujemo (na tiskanim materijalima vodenog žiga neće biti)
  • cijene po količinama odnose se na modele s istim tekstom. Različiti tekstovi računaju se po cijenama kao odvojene narudžbe. 
  • uplate dopuštamo isključivo s računa unutar Europske unije. Ukoliko svojevoljno odlučite uplatiti s računa izvan EU dužni ste naknadno podmiriti sve troškove banke s naše i vaše strane!

 

TISAK

Tisak i jednostavnija grafička priprema s 3 dodatne izmjene uključeni su u cijenu.

Tekst kojeg želite da otisnemo pošaljete nam na mail otipkanog u tekstu maila ili u nekoj vrsti digitalnog dokumenta (word, notepad…), ne kao sliku. Svakako dobro pregledajte tekst jer ZA GRAMATIČKE POGREŠKE NE ODGOVARAMO.  Pogreške koje klijent nije primijetio, a koje se otkriju nakon završnog odobrenja grafičke pripreme, bit će ispravljene i ponovno otisnute o trošku klijenta.

 

DOSTAVA I PREUZIMANJE NARUDŽBE

Narudžbe šaljemo na cijelo područje Hrvatske i EU ili ih možete preuzeti u našem salonu (Tratinska 18, Zagreb).

Troškove dostave snovi kupac te iznose 8€ za HR (osim za udaljene otoke). Troškovi dostave za teže pakete ili artikle koje šaljemo pod “lomljivo” su viši no o tome ćete biti obaviješteni prilikom narudžbe.

Ukoliko paket šaljemo u inozemstvo troškovi dostave iznose od 30€.

Šaljemo isključivo zemljama članicama EU.

Pratite nas